Friday, May 22, 2015

BH

Assalamualaikum

Kerana sibuk dengan persekolahan and stuff , exam .. Aku terlupa nk update blog ( tak sempat actually ) .. Pastu , tiba2 , smpai satu email drpd sorang akak ni , dia gelar diri dia Kak Azma , setelah men"stalk" whatsapp beliau , beliau sememangnya seorang yg cute , nah korang tgk dia punya email ni .. :-)

tekan kalau x nampak

Aku x tau nape aku lucky sgt , tulis blog bau setahun jagung , tu pon baru dua bulan .. Maybe rezeki aku kot .. Kalau masuk beb , selebriti baq ang .. Wakaka .. Aku x tau nk anta x , kang wat malu ja kat editor BH ni .. Hurm .. Kalau korang dpt gak peluang cmni , korang buat x ? Hahahaha ..

Sampai sini je maybe , homework byk :'( .. Bye , Assalamualaikum :*

1 comment: