Tuesday, January 6, 2015

8Share

Assalamualaikum ..

Malam ni aku nak citer tentang 8Share , iaitu satu cara untuk mendapatkan sedikit wang bagi pelajar sekolah , ataupun , penulis blog , ataupun sape2 yg ada talian internet .. Korang boleh daftar kat sini ..

Cara nya senang je .. Korang share cerita yg disediakan .. Dan tunggu la member2 korang klik mende tu .. Kalau nak tipu pon boleh , korang klik la sendiri .. Huhu .. Kalau hot and banyak follower boleh r peminat korang tolong klik .. Aku pon x pernah ag bawak keluar duit .. Lambat sangat nak tunggu RM 50 , oh , lupa nak cakap satu ag .. Kene tunggu 50 ringgit , baru boleh cashout .. Nanti kalau aku dah lepas bawak keluar , aku share r .. K ..

tekan gambar untuk besarkan


Bye , Assalamualaikum .. 

0 comments:

Post a Comment