Tuesday, January 6, 2015

Gif Pertama Aku

Assalamualaikum ..

Selama ni , aku dengki giler ngan Sabrina .. Huhu .. Pasalnya , dia pandai buat gif .. Aku baru tadi je jumpa cara yg senang .. Ni gif yg pertama aku reka .. Huhu , walaupun x secantik mana , asalkan ada konsep gif ..



Insya Allah , lepas ni .. AKu akan guna gif untuk membuatkan post lebih menarik .. Oh satu lagi , korang boleh gunakan laman web GiffySnap untuk wat gif macam ni .. Simple and Easy to make .. K , bye . Assalamualaikum ..

1 comment:

  1. hehehe huyooo dah pandai buat gif eh. haha.. btw good job ^^ tahu tak, selama ni, ina buat pakai photoscape je.. lagi sedih tau T-T

    ReplyDelete