Friday, January 2, 2015

ABP ( Ad Block Plus )

Assalamualaikum ..

Aku tgh baca blog tadi .. Tiba2 , ad pop up ad .. Aku menyampah gila dengan iklan ni .. Walaupun tuan punya blog dpt duit .. Huhu .. Aku pun cari la cara untuk hilangkan iklan .. Pastu aku tanya kawan aku , dye ckp suruh install ABP , untuk Chrome .. Aku pun search la extension yg bernama ABP tu .. Last2 , jumpa jugak .. Then , dah install ( x sampai 5 saat ) .. Aku bukak semula blog tu , dan aku berpuas hati kerana tiada lagi iklan .. Bagi yg baru berkenalan ngan internet ni ( mcam aku ) boleh la install abp kat sini ..


0 comments:

Post a Comment