Friday, January 9, 2015

Apabila Kpop-ers Berbicara

Assalamualaikum ..

Pagi - pagi pergi ke kerja
Pergi kerja lalu kot jalan raya
Korea plastik korang duk puja
Cakap tah pape bila berbicara

Ini lah pantun yg sesuai untuk post dibawah ini .. Credit : KHK


First of all , eyeliner bukan celak kay .. Nabi suh pakai celak , bukan eyeliner .. Untuk kita kire besar kemungkinan untuk dia masuk islam juga adalah sama besar kemungkinan untuk ka masuk kristian cam korea , kan ? Ka tau ke diorang hormat or x ? Ka pandai bahasa korea , x bermakna ka tau seme tentang mereka .. Yg bab merempit and merokok tu , cmne tau ? Pernah g korea ? Ka ckp diorang ad agama , kalau ka nak tau , ramai korean ialah kristian and atheist , tau dok atheist tu pe ? XDE AGAMA .. Abah kau x sentuh puan selagi x kawin , pernah tgk citer korea ? Kalau ka maksudkan sentuh tu berjimak .. Ka ad pakwe korea ? Xde kan ? Aku harap beliau sampai ke blog aku .. Huhu .. Nabi pakai celak time tdo je .. Ka ingat ikut satu sunnah nabi terus masuk syurga ? Last but not least .. Nape ka x doa metalhead masuk islam ?? Lagi tebal " EYELINER " nya .. Peace no war sis .. Bye , Assalamualaikum..

p.s. Aku nampak copy paste , tapi asal copy mende yg bangang ?

Sorry keras sikit malam ni .. Huhu ..


1 comment:

  1. marahnya hafiz.. sabar ye.. jangan marah-marah.. :)

    ReplyDelete