Monday, December 22, 2014

Serious : Result PT3

Assalamualaikum ..

Aku berasa sedikit kecewa atas apa yg berlaku harini , bukan kerana aku tidak redha dengan ketentuan ilahi .. Tapi kerana usaha yg dari diri sendiri , ibarat kata org pandai " yg baik seme dari Allah , yg buruk dari diri sy sendiri " , aku juga berasa kecewa dengan pentadbiran kerajaan yg kurang cerdik ini .. Aku berharap , PT3 dimansuhkan pada tahun akan datang agar Kaum Melayu x menjadi bangang .. Soalan PT3 KBAT ( kemahiran berfikir aras tinggi ) 80% - 100% .. Jadi , memang payah giler la kan .. Tapi aku x nangis pon , sebab dah tau awal2 kan .. Haha .. Korang x nak share result ngan aku ke ? Share r kat komen ni .. Aku 5A 5B 1C , aku ambik bahasa arab , tu yg ade lebih satu .. K bye , Assalamualaikum ..


p.s. Sekolah aku , dak paling tinggi , 8A 3B je .. Ni fb dye .. ( sorry jual fb ka ) Ainur Jannah 

3 comments:

  1. oh ok la tu dapat 5A ok, saya next year pt3 tapi result tahun Ni pun teruk. haha 3a 3b 3c punya gempak woi. kena study harder lah 2015 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belajar elok2 tahun depan , jangan banyak main , huhu .. Nanti dah dapat result mcm sy xleh nak ubah dah ..

      Delete
  2. congratulation hafiz! heheheh saje nak ucap tahniah banyak kali :p btw good luck untuk spm nanti ^^

    ReplyDelete