Tuesday, December 23, 2014

Santai : Guitar Kesayanganku

Assalamualaikum ..

Harini aku nak post tentang guitar kesayangan aku .. Aku bukan sahaja beginner dalam dunia blog ni , aku juga beginner bermain guitar .. Haha , maybe sebab tu kot result teruk , org study aku main .. Nasi dah menjadi bubur , terlajak perahu boleh diundur , terlajak result boleh g mampos .. Back to the topic , tahun depan aku x leh main guitar tiap2 hari dah , sebab aku x nak perkara sama berulang bagi result SPM aku , dah r ambik " Pure Science " ( mujur lepas ) .. Kalau SPM pon mcm PT3 result aku , aku jadi " busker " je lah .. Kalau jumpa kat bukit bintang , tegur2 lah yer .. Regards ~ Den Hafiz ..







Cuti bulan November dan Disember tahun depan lak r boleh goreng kau .. Haha , K ah .. Sini saja cerita nya .. Adios Compadre , Bye Assalamualaikum .. 

P.s. Readers yg minat guitar , share la ilmu sikit2 ngan aku .. Guitar mahal malu masuk gambar ..

0 comments:

Post a Comment