Saturday, December 20, 2014

Santai ( Claus ) : Result PT3

Assalamualaikum ..

Blog aku masih xde readers ag setakat ni , tapi , kerana aku 15 yo , and ambil pt3 yg macam k_ _ _ k , so , aku nak luahkan perasaan gementar aku kepada korang , haha , walaupun aku x mintak mana2 , aku nak dapat no 1 dalam kelas .. Satu ag , tahun depan , member2 aku , ramai pindah sekolah , takut2 , aku sorang laki dalam kelas .. Haha .. 22 ni dapat jumpa diorang ( yg pindah ) for the last time ... Tahun ni .. Hee =) .. Sape otaku kat sini , leh x suggest anime untuk dibaca or ditonton oleh aku , Citer naruto dah habis , bosan lah ... K ah , nanti dapat result , share r ngan aku .. Okeh ? Bye , Assalamualaikum ..


0 comments:

Post a Comment