Friday, December 19, 2014

Tutorial : Laman Web Untuk Download

Assalamualaikum ..

Today , aku nak share dgn korang , website untuk download movie , game , application , lagu , and almost everything .. Kalau korang jenis yg kaya raya , boleh la beli kat kedai .. Contoh kat kedai .. Kaspersky setahun , cecah seratus beb .. Ni la gunanya website2 " haram " camni .. Haha .. Website yg aku paling gemar ialah warez bb .. Hal ini kerana .. ( cewah ayat ) .. website ini ala2 forum gitu .. And , byk mende yg " illegal " kat sini .. ( nak beli xde duit )



 Selain tu , kalau korang kaki movie , website Micromkv ni yg best  .. Ad series , hollywood , bollywood .. ( hindustan pon ad beb ) .. Haha , kalau yg warez tadi tu , lupe nak mention , kene daftar dulu .. kalau x , x leh download , kalau yg micromkv tu , x yah daftar , download terus .. Haha .. Sampai sini je kot .. Lain kali k aku post .. Bye , Assalamualaikum ..

0 comments:

Post a Comment