Friday, December 19, 2014

Inspirasi Blogging

Assalamualaikum .

Hari semalam ( 18/12/14 ) , aku telah tertarik dengan satu blog ni .. Mungkin kerana susunannya yg kemas dan teratur , ataupun sebab dia perempuan ( haha ) , author dia 15 tahun gak , yg aku bleh terbaca nya , dia ada tulis tentang nak ambik result pt3 or something gitu r .. Lepas tu , aku terus create blog ni .. Walaupun x secantik blog beliau , aku akan cuba untuk membuat blog ini berguna dan bermanfaat untuk korang .. Aku harap korang boleh bagi sokongan moral kepada aku .. Hee .. Kalau x nak pon x pe .. Aku nak mention nama dia , tapi x pandai .. And , kalau ad pape nak tanya , just pm kat fb , ataupun , tulis kat ruangan komen .. Aku akan reply A.S.A.P .. K bye .. Assalamualaikum

p.s. Nama blog dye Sabrina Sa
p.s.s Cek la blog dia ..

2 comments:

  1. Hehehe bangganya kita dapat kasi inspirasi untuk orang hehee. terima kasih sbb sudi baca blog ina ^^ btw 15 jugak ke? Kalau 15, samalah kitaa.. apa2 pun keep blogging okay : )) blog ni pun lawa jugak n kemas.. ; )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti dapat result share2 r .. Hehe =)

      Delete